Afspraak voor online coaching

Mail naar annelies@mindtraining.be voor een afspraak. Een sessie kost 60 € voor een uur. Dit doen we via videobellen (GDPR-proof).

Ik geef jou coaching, aan de hand van deze oefeningen, opdat jij zo zelf  je eigen levenscoach kan worden! Zo kan je je eigen ervaringswijsheid ontdekken en van daaruit je eigen gefundeerde keuzes maken, groeien en bloeien !

We vertrekken van ons mens-zijn precies zoals we er nu bijzitten, mét onze modder, mét ons lijden. We ontdekken daarin onze zaadjes vol potentieel en gaan deze tot volle bloei brengen. Ik heet niet voor niets       De Zaeytijd ;-).

Wie ben ik?

mijn visie op coaching en hulpverlening

Sinds jaren begeleid ik mensen in mijn therapeutische werk en online coaching. Je kan bij mij als mens eventjes aanmeren bij een luisterend oor, maar ik ben nochthans niet altijd een geduldige therapeut die stil getuige is van hoe je verhaal zich ontvouwt. Ik zal je ook aan de slag laten gaan met oefeningen thuis, je liefdevol en warm confronteren met die automatische reactiepatronen, die vaak blinde vlekken zijn die ons ter plaatse doen trappelen. We stappen uit je piekermolens om er van een afstandje naar te kijken, ze te erkennen en er minder snel in verstrikt te geraken. We gaan de emoties in het lichaam vanuit een veilig en warm perspectief, belichaamd doorvoelen om ze op die manier te verwerken. We omarmen je (onbewuste) schaduwkanten omdat in je innerlijke demonen ook je grootste krachten verborgen liggen. Zo gaan we samen op zoek naar manieren om je innerlijke obstakels te deblokkeren en voor jezelf te zorgen op een warme manier, opdat je dan zonder mij verder je weg kan bewandelen. Ik laat me hierbij inspireren door deze online op gewaarzijn gebasseerde  methodieken en de stand van zaken in wetenschappelijk onderzoek hieromtrent.

Deze online leeromgeving vol meditatie en andere oefeningen uit de psychologie, is ontsproten uit mijn gevoel van enthousiasme over de kracht van deze oefeningen, die ik zelf aan den lijve heb kunnen ondervinden. Het is het neusje van de zalm van wat ik leerde tijdens mijn loopbaan als psychologe.

“I am very grateful to the people who trust me in coaching them, since they too, are a great inspiration to me! “

Zoals vele westerlingen heb ik nood aan wetenschappelijke onderbouwing. Ik vroeg het daarom nog eens na bij voormalig scepticus Steven Laureys, toen ik hem in een boeddhistische centrum tegen het lijf liep. Ook hij schrijft als arts in sommige situaties meditatie voor in plaats van pillen.