Online oefenen

Heartfulness traject

Wist je dat je positieve emoties zoals vreugde, basisveiligheid, dankbaarheid, zelfcompassie, liefdevolle vriendelijkheid, … ook kan trainen? Het bevordert het oxytocine hormoon, wat je stressbestendigheid verhoogt en je met openheid in het leven doen staan. Deze openheid geeft je niet alleen een hernieuwde verbinding met anderen, maar ook met je innerlijke positieve kracht en de universele positieve energie, die eigenlijk intrinsiek verbonden zijn. Deze oefeningen zijn niet alleen wetenschappelijk gefundeerd, maar tevens geworteld in een authentieke boeddhistische traditielijn die (zo wordt gezegd) teruggaat via een warme overdrachtslijn tot aan de Boeddha zelf.

  • Aarzel niet om naar wens in dit traject een online coaching aan te vragen! Dan gaan we samen op ontdekking!

 

Innerlijke kracht, heartfulness, embodiment & spirituele coaching

Deze oefeningen zijn geïnspireerd op eeuwenoude boeddhistische technieken.  Ik vertaalde ze voor de westerse mens, op basis van mijn ervaring met de traditionele technieken en gebruikte westerse psycho-therapeutische technieken om via je eigen symboliek je Boeddha-natuur te ont-dekken.

  • Via dit lojong traject gaan we  contact maken met onze eigen innerlijke kracht. We trainen er onze ‘mind’ én ‘heart’.
  • Het is aangeraden om je te laten coachen in deze oefeningen.

 

Traject “In verbinding met jezelf, luisteren naar je emoties” 

Soms voelen we ons overspoeld door onze emoties, maar soms hebben emoties ons iets belangrijks te vertellen. Hier leren we belichaamd onze emoties ruimte geven via focusing op de levende energie van de emoties in je lichaam. Zo kan deze energie zijn eigen natuurlijke bevrijdingsproces afleggen.

 

Basis traject Mindfulness 

We cultiveren hier een niet-oordelende, niet-resultaatgerichte, milde opmerkzaamheid waarbij we ruimte kunnen geven aan datgene wat er is.

  • 6 weken
  • Dit traject met online coaching: intakegesprek + 2 gesprekken van een half uur: 115 €.

Via een persoonlijk gesprek kan deze online schatkist voor je ontsloten worden en kan je je eigen volle potentieel ont-dekken en tot bloei brengen!

Jouw persoonlijke Traject op recept van je psy

Via een online intakegesprek krijg je oefeningen op maat aangereikt. Ik bekijk met jou in een kennismakingsgesprek waar je mee worstelt en wat je nodig hebt. Zo neem ik je bij de hand en gaan we samen op pad. Het aantal follow-up gesprekken is afhankelijk van jouw specifieke noden en jouw vooruitgang met de oefeningen.

Traject “Leren niet de slaaf zijn van je gedachten”

In dit leertraject leren we een ander perspectief in te nemen ten aanzien van onze eigen gedachten. Gedachten die onzichtbaar zijn, zijn zoals spinnewebben waarin we ons vastrijden. Ze vormen een gevangenis die ons leven beperkt en zijn één van dé oorzaken voor depressie. Hier leren we op een andere manier met gedachten omgaan, zodat ze ons leven niet meer kunnen beperken.

“Leef! je leven ten volle”-traject

Hier gaan we kijken naar wat voor jou specifiek je leven zinvol maakt en of je die waarden wel voldoende plek geeft in je leven. We identificeren ook je innerlijke demonen zoals moeilijke gedachten of pijnlijke emoties en leren hoe je er anders mee kan omgaan.

  • Dit is een online traject in de Acceptance & Commitment Therapy.
  • 6 weken
  • Je kan je hierin laten begeleiden via een online coaching.
Veerkracht bij overspoeling

Heb je af en toe crisissen en moeite om hier op een constructieve manier mee om te gaan? Zoek dan in samenspraak met je huisarts een therapeut of psycholoog om je te helpen zoeken naar constructieve copingmechanismen. Een DGT-traject (Dialectische GedragsTherapie) of ACT-traject (Acceptance & Commitment Therapy) in groep kan je hier zeker ook bij helpen. Google gerust eens naar een groep in jouw buurt.