Afspraak voor online coaching

WIL JE GRAAG COACHING BIJ DEZE OEFENINGEN? DAT KAN!

Maak een afspraak voor coaching bij de oefeningen door te mailen naar annelies@mindtraining.be. Een sessie van 30 min kost 30 €,  of 60 € voor een uur. Dit doen we via videobellen.

Deze oefeningen zijn geen vervanging voor psychotherapie, ze kunnen je wel helpen bij het ontwikkelen van basisvaardigheden voor gelukkig, zinvol en bewust leven. Heb je  last van een depressie, angststoornis of andere psychische problematiek, zoek dan in overleg met je huisarts een psycholoog of psychiater in jouw buurt.

De oefeningen zijn heel eenvoudig, maar daarom niet altijd gemakkelijk om het in je ervaring te brengen. Onze geest ‘plays tricks on us’. Het is daarom handig om met iemand te praten die uit eigen ervaring ook op obstakels is gebotst, iemand die je helpt om je eigen ervaring beter te erkennen omdat deze een gelijkaardige weg heeft bewandeld. Per traject dat je aflegt vind je suggesties wanneer het een goed moment zou zijn om een coaching aan te vragen.  

Ik geef jou coaching bij de oefeningen, opdat jij zelf aan de hand van deze methodieken je eigen coach kan worden. Zo kan je je eigen ervaringswijsheid ontdekken en van daaruit je eigen gefundeerde keuzes maken, groeien en bloeien !

Wie ben ik?