Omarm je innerlijke demonen

  • Heb jij soms ook last van innerlijke monstertjes die je beletten je leven voluit te leven?
  • Zelfkritische gedachten die je gevangen houden in je comfortzone?
  • Een slachtofferrol, een streng en kritisch super-ego?
  • Of andere innerlijke demoontjes die je beletten de dingen te doen die je echt graag wil?

Wat is de Feeding your demons-techniek?

Dit is een techniek waarbij je in conversatie gaat met je innerlijke monstertjes of onze innerlijke demonen, zoals gedachten, emoties,…. én met je innerlijke wijsheid. We gaan visualisatie gebruiken om niet langer met onze demonen samen te vallen. Zo leren we ze van op een afstandje te bekijken. En we gaan ermee in dialoog via stoelenwerk. Door de onderliggende noden te ontdekken en te voeden, transformeer je je demonen tot bondgenoten met de kracht die ze inherent al in zich dragen! Vandaar dat we spreken over ‘feeding your demons’. Zo herwin jij jouw inherente kracht en kan je terug je leven ten volle leven.

  • Als psycholoog en gecertificeerde FYD therapeut begeleid ik jou bij deze innerlijke reis (online 75€).
  • In een eerste sessie leren we elkaar beter kennen, krijg ik zicht op de dingen waar jij mee worstelt en bekijken we samen wat deze techniek voor jou kan betekenen. Zo kunnen we tijdens de feeding your demons sessie volop focussen op het proces zelf dat we faciliteren via deze methodiek.
  • Het is aan te raden dat je ergens anders een therapeutisch traject volgt zodat deze techniek een ‘extra’ is om je innerlijke groei te faciliteren, aangezien ik op dit moment zelf geen psychotherapeutische processen aanbied. Of zo niet, dat u al bekend bent met deze techniek.

De Feeding your Demons methodiek is wetenschappelijk onderzocht, maakt gebruik van Westerse psychotherapeutische technieken en is geïnspireerd op eeuwenoude traditionele boeddhistische methodes.