Challenges

In deze meerdaagse challenges neem ik je elke dag bij de hand en bouwen we samen stap voor stap verder aan je pad. Per dag krijg je mind-training, reflectie-oefeningen en integratie-oefeningen die op elkaar voort bouwen.

7-daagse challenge uit je hoofd in je lijf

In 7 dagen/stappen oefen je om meer voeling te krijgen met je lijf. Via je lichaam als ankerpunt leer je telkens terug te keren naar het hier en nu. en leer je de rijkdom van je lichaam ervaren. Op die manier train je letterlijk je brein!

Meer over deze challenge  →


14-daagse challenge de adem als rustpunt nemen

Tijdens 2 weken gaan we elke dag samen 20 minuten oefenen.

Uit onderzoek blijkt dat elke dag 20 minuten formeel oefenen, je brein al verandert en je mentaal welzijn significant verhoogt (Gotink et al, 2016). We gebruiken de adem als ankerpunt in het hier en nu om de geest te stabiliseren. Dit vergroot je focus en de helderheid van je geest.

“Ik heb het gevoel dat ik mezelf aan het ontdekken en herontdekken ben” Rik


8-daagse challenge acceptatie oefenen via het lichaam

In dit lichaamsgericht en ervaringsgericht leerproces train je stapsgewijs je lichaam en geest. Alles wat je in de oefeningen tegenkomt is krachtvoer voor jouw training van je bewustzijn, neuroplasticiteit en legt de basis voor je vaardigheid in het omgaan met emoties.

Meer over deze challenge  →


9-daagse challenge bewustzijn verruimen

In deze challenge krijg je een selectie van oefeningen die op elkaar voortbouwen om geleidelijk aan je bewustzijn vertrouwd maken met andere zintuiggebieden en te openen naar keuzeloos gewaarzijn. We leren alles wat er zich in je ervaring afspeelt opmerkzaam waarnemen, zonder ook maar iets uit de weg te gaan. Dit soort van accepterend bewust aanwezig blijven met wat er is, bereidt je voor op de latere oefeningen in omgaan met emoties en gedachten.

Meer over deze challenge  →

Challenge drops of heartfulness

Deze challenge is in progress…

Challenge ont-dek je universele kracht

Deze challenge is in progress…