Founding mother

“Ik heb het gevoel dat ik mezelf aan het ontdekken en herontdekken ben” Rik

Ik ben van nature een nieuwsgierige vrouw die authenticiteit, veiligheid en spontaniteit hoog in het vaandel draagt. Mijn nieuwsgierigheid liet me niet alleen reizen doorheen Azië, maar ook doorheen verschillende psychotherapeutische stromingen en mijn eigen innerlijke landschap. In mijn gereedschapskist zit dus een kleurrijk palet aan technieken en ervaring dat ik inzet al naar gelang wat we op onze gezamenlijke reis tegenkomen in jouw landschap.

In de 20 jaar dat ik als klinisch psycholoog werkte ontdekte ik dat op bewustzijn gebaseerde psychotherapeutische technieken en meditatie zeer krachtige methodieken zijn. Mindfulness is voor mij het fundament voor wakkere, hartelijke, afgestemde aanwezigheid. Hetzij in het hier en nu via de zintuigen, hetzij voor zelfonderzoek. Het is de eerste stap naar mind-wellness en veerkracht.

Over mij →

Over mijn opleiding en ervaring →