Online leertrajecten

In deze online leeromgeving vind je meer dan 100 ervaringsgerichte oefeningen in vaardigheidstraining, zelfonderzoek en zelfzorg. Deze oefeningen zijn het neusje van de zalm die ik als psychologe leerde kennen gedurende mijn loopbaan. Ze zijn wetenschappelijk gefundeerd en hebben hun roots in het boeddhisme.

  • In een eerste stap leren we meer te leven in het hier en nu, en even uit de ratrace van ons hoofd te stappen. Zo leren we meer voluit en bewust te leven en brengen tegelijkertijd de golven van de storm in ons hoofd tot rust.
  • In een tweede stap leren we de blik bewust naar binnen te richten en onze natuurlijke inherente kwaliteiten en potentieel te versterken via het trainen van positieve vaardigheden, zoals positieve verbinding met jezelf, je waarden en de ander in je ruimere sociale weefsel.
  • In een derde stap doen we verder met zelfonderzoek op basis van de getrainde vaardigheden. We ontdekken er meer over wat ons leven waardevol maakt en wat de obstakels zijn in ons leven en wat onze automatische reactiepatronen zijn die ons in de problemen brengen. We leren er ook hoe je bewust kan omgaan met moeilijke gedachten en emoties opdat ze zo geen obstakels meer hoeven te vormen op je levenspad. Zo wordt je je eigen coach!

Naar de online leeromgeving →