Werken met je innerlijke stukken

Wij bestaan als mens niet uit één stuk, maar uit verschillende stukken die soms in strijd zijn met elkaar. Zo verlangen we naar nabijheid maar hebben terzelfdertijd schrik om gekwetst te worden. Of een beschermend stuk in ons houdt ons klein en veilig binnen onze comfortzone, terwijl je eigenlijk liever je vleugels wilt uitslaan en je dromen realizeren. Om hier wat beweging in te brengen, gaan we aan de slag met de verschillende stukken in onszelf.

Je innerlijke huishouding leren kennen

Werken met verschillende stukken in jezelf

In deze technieken gaan we in innerlijke dialoog met onze innerlijke huishouding en de verschillende stukken in onszelf.

Tip! Wil je verder aan de slag met je innerlijke stukken? Ga dan naar de module ‘Kijken naar emoties‘ waar we leren luisteren naar onze felt sense in 6 stappen of ermee in dialoog gaan in 14 stappen.

Werken met je innerlijke wijsheid

Embrace your demons

Dit is een techniek waarbij je in conversatie gaat met je innerlijke monstertjes of demonen, zoals gedachten, emoties,…. én met je innerlijke wijsheid. We gaan visualisatie gebruiken om ze van op een afstandje te bekijken, te erkennen, te luisteren naar wat ze eigenlijk echt nodig hebben en hen hier dan mee te voeden.

Als psycholoog en gecertificeerde FYD therapeut begeleid ik jou bij deze innerlijke reis. Naar afspraak →